С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Веселин Цинзов спечели първо и второ място във ФИС старт Ерзурум , Турция

Състезанията се проведоха на 15 и 16 март в Ерзурум Турция. Турската Ски Федерация покани за участие Веселин Цинзов и Паоу Константин Пепене от Румъния. В двата състезателни дни при мъже и жени имаше обявен награден фонд за първите три места. В състезанието участваха състезатели от Сърбия, Хърватия, Румъния, Монголия и домакините. В първият състезателен ден на 10 км. свободен стил, Цинзов се класира 2-ри с време 23:12.7, като изостана на + 41 секунди от Пепене, които пробяга дистанцията за 22:31.3. Трети е Петрика, Румъния с време 23:18.0. Дамир Растич от Сърбия се класира 4-и с време 23:26.9, а Еди Дадич от Хърватия е 5-и с време 24:06.6. На същата дистанция 10 км., но в класически стил Веселин направи изключително бягане, спечели 1-вото място с време 22:57.1. Втори и трети са състезателите от Румъния, Петрика с време 23:30.6, 3-ти е Пепене с време 23:34.0. Състезателите от Сърбия и Хърватия не завършиха състезанието.

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори