С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Сноуборд 03.04.2016

Сноубордист взе титли в 5 дисциплини

Уникален петтрик направи талантливият сноубордист Борислав Стоянов ("Блейд"). По време на държавния шампионат в Банско младокът спечели всичките 5 титли в дисциплините - бордеркрос, паралелен слалом, паралелен гигантски слалом, слоупстайл и биг еър. Стоянов триумфира при момчетата от 12 до 15 г.
"Борислав е талантливо момче е, а показа и много еродирано каране във всички дисциплини, коментира Виктор Жеков, национален треньор и отговорник на направление "Сноуборд" в БФСки.
В последния ден от шампионата титлите в дисциплината Биг Еър бяха спечелени от - мъже Петър Гьошарков ("Бороборд"), жени Ниа Лисева (А-team), юноши Симеон Митрев и момчета Борислав Стоянов ("Блейд").

Ски скок 13.01.2019

Зографски с точки за Световната купа в 10-и пореден старт

Владимир Зографски завърши на 27-мо място в кръга от Световната купа във Вал ди Фиеме (Италия).

Алберт и Камен ще участват в Аделбоден

Водещите ни състезатели в алпийските ски, Алберт Попов и Камен Златков ще участват на Световната купа в Аделбоден (Швейц).

Сноуборд 09.01.2019

Радо Янков с 200 точки в Бад Гащейн

Водещият ни сноубордист, Радослав Янков спечели 200 точки от паралелния слалом (ПСЛ) в Бад Гащейн (Ав).

генерални спонсори

партньори