С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Ски бягане 16.11.2016

Цинзов и Чучуганов откриват сезона във Финландия

Най-добрите български ски бегачи Веселин Цинзов и Йордан Чучуганов ще открият новия сезон със стартове от 18 до 20 ноември в Сариселкае (Финл). Състезанията са въвеждащи към предстоящите стартове за Световна купа, планирани за края на месец ноември в Куусамо (26-27 ноември).

След подготовка на глетчер в Рамзау (Австрия) Веселин Цинзов и Йордан Чучууганов продължават подготовката си на сняг в Олос (Финландия). Те ще останат там до края на месец ноември. Юношеският национален отбор по ски бягане (на снимката) е на тренировъчен лагер в Леви (Финландия). Надморската височина на Леви е 531 м, но локацията над полярния кръг позволява над 200 дни в годината да има сняг, което прави състезанието много атрактивно за любителите на зимните спортове. За скиорите бегачи има изградени осветени писти за ски бягане с дължина от 230 км.

Сноуборд 16.08.2019

Радо Янков с ползотворен лагер на Белмекен

Носителят на Световната купа в сноуборда за 2016-а, Радослав Янков приключи едноседмичния си лагер на Високопланинската база Белмекен.

Алпийците тренират с настроение на Саас-Фе

Водещите български скиори започнаха подготвителния си лагер на сняг на глетчера Саас-Фе (Швейцария).

Сноуборд 12.07.2019

БФСки организира треньорски семинар за кондиционна подготовка по Сноуборд

На 15-16.07.2019г. БФСки ще проведе треньорски семинар за кондиционна подготовка по Сноуборд. В семинара ще се включат всички клубни треньори от страната, както и част от треньорите по Freestyle Ski

генерални спонсори

партньори