С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Сноуборд 13.12.2016

Радо Янков пети за Европейската купа в Германия

 
Носителят на Световната купа в паралелните дисциплини Радослав Янков направи в Хокфюген (Германия) генерална репетиция за откриването на сезона на 15-и декември в Кареца (Италия). Българският ас зае пето място в паралелния гигантски слалом за Европейската купа в немския зимен център. Състезанието бе валидно и за първенството на Германия в тази дисциплина. Първи в Хокфюген завърши Силван Дуфор (Фр). Той спечели и следващия старт за ЕК в същия курорт. Янков не участва във втория старт, за да има време заедно с треньора си Георги Атанасов за подготовка за откриването на сезона в Световната купа в Кареца на 15 декември (Паралелен гигантски слалом). Именно в Кареца през декември 2015-а година Янков спечели първата си победа за СК.
Водещата ни състезателка в сноуборда Сани Жекова открива сезона за СК в Монтафон (Австрия). На 15-и декември Сани ще кара в квалификациите на сноубордкроса, а ден по-късно са финалите.
Пламен Вълков, пресаташе на БФСки

Банско с висока оценка от инспекцията на ФИС

Екип на ФИС, воден лично от новия рейс директор на стартовете за световната купа в алпийските ски за жени - Петер Гердол, инспектира днес ски зона Банско.

Първият летен лагер на алпийците приключи

Днес приключва първият лагер по физическа подготовка от подготвителния период на националния отбор по ски алпийски дисциплини.

Влади Зографски се ожени

Най-добрият български ски скачач, Владимир Зографски се ожени за дългогодишната си приятелка Агнешка Сковрон.

генерални спонсори

партньори