С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Сноуборд 13.12.2016

Радо Янков пети за Европейската купа в Германия

 
Носителят на Световната купа в паралелните дисциплини Радослав Янков направи в Хокфюген (Германия) генерална репетиция за откриването на сезона на 15-и декември в Кареца (Италия). Българският ас зае пето място в паралелния гигантски слалом за Европейската купа в немския зимен център. Състезанието бе валидно и за първенството на Германия в тази дисциплина. Първи в Хокфюген завърши Силван Дуфор (Фр). Той спечели и следващия старт за ЕК в същия курорт. Янков не участва във втория старт, за да има време заедно с треньора си Георги Атанасов за подготовка за откриването на сезона в Световната купа в Кареца на 15 декември (Паралелен гигантски слалом). Именно в Кареца през декември 2015-а година Янков спечели първата си победа за СК.
Водещата ни състезателка в сноуборда Сани Жекова открива сезона за СК в Монтафон (Австрия). На 15-и декември Сани ще кара в квалификациите на сноубордкроса, а ден по-късно са финалите.
Пламен Вълков, пресаташе на БФСки

Ски скок 13.01.2019

Зографски с точки за Световната купа в 10-и пореден старт

Владимир Зографски завърши на 27-мо място в кръга от Световната купа във Вал ди Фиеме (Италия).

Алберт и Камен ще участват в Аделбоден

Водещите ни състезатели в алпийските ски, Алберт Попов и Камен Златков ще участват на Световната купа в Аделбоден (Швейц).

Сноуборд 09.01.2019

Радо Янков с 200 точки в Бад Гащейн

Водещият ни сноубордист, Радослав Янков спечели 200 точки от паралелния слалом (ПСЛ) в Бад Гащейн (Ав).

генерални спонсори

партньори