С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Ски бягане 30.01.2017

6-та победа за Веселин Цинзов в стартове за Балканска купа.

Четвърти кръг от веригата състезания за Балканска купа, този уикенд във Босна и Херцеговина Веселин Цинзов спечели и двата старт на 10 км. и 15 км. свободен стил.

Също така много добро представяне на юношите и девойките. При мъжете на същите дистанции Николай Вячев се класира 4-ти и 8-ми, Симеон Огнянов е с две 6-ти места , Божидар Димитров е 12-ти и 14-ти, а Валенти Саратлиев е 15-ти и 16-ти.

При жените на 5км. и 10 км. свободен стил Нанси Окоро се класира 2-ра и 3-та , Христина Митева 3-та и 4-та и Ванеса Димитрова е 4-та и 2-ра.

Сноуборд 16.08.2019

Радо Янков с ползотворен лагер на Белмекен

Носителят на Световната купа в сноуборда за 2016-а, Радослав Янков приключи едноседмичния си лагер на Високопланинската база Белмекен.

Алпийците тренират с настроение на Саас-Фе

Водещите български скиори започнаха подготвителния си лагер на сняг на глетчера Саас-Фе (Швейцария).

Сноуборд 12.07.2019

БФСки организира треньорски семинар за кондиционна подготовка по Сноуборд

На 15-16.07.2019г. БФСки ще проведе треньорски семинар за кондиционна подготовка по Сноуборд. В семинара ще се включат всички клубни треньори от страната, както и част от треньорите по Freestyle Ski

генерални спонсори

партньори