С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Ски бягане 24.02.2017

Цинзов завърши седми на Световните военни игри

Най-добрият български ски-бегач Веселин Цинзов зае седмо място днес на 15 км, свободен стил на Световните военни игри в Сочи (Русия). Веско остана на 1:06,6 мин от победителя Алексей Червоткин (Рус). Тази нощ Цинзов и треньора на националите Пламен Недялков ще пътуват от Сочи за Лахти, където ще се присъединят към отбора на Световното първенство в северните дисциплини. Нанси Окоро ще стартира на 28-и февруари на шампионата на планетата на 10 км. кл. стил.
Веселин Цинзов и Йордан Чучуганов ще участват на 1 март на 15 км класически стил. Ако Веско се чувства добре след този старт то той ще стартира и на 50 км свободен стил на 5 март в последния старт от програмата на световното. България няма да запише участие в скиатлона.

Сноуборд 16.08.2019

Радо Янков с ползотворен лагер на Белмекен

Носителят на Световната купа в сноуборда за 2016-а, Радослав Янков приключи едноседмичния си лагер на Високопланинската база Белмекен.

Алпийците тренират с настроение на Саас-Фе

Водещите български скиори започнаха подготвителния си лагер на сняг на глетчера Саас-Фе (Швейцария).

Сноуборд 12.07.2019

БФСки организира треньорски семинар за кондиционна подготовка по Сноуборд

На 15-16.07.2019г. БФСки ще проведе треньорски семинар за кондиционна подготовка по Сноуборд. В семинара ще се включат всички клубни треньори от страната, както и част от треньорите по Freestyle Ski

генерални спонсори

партньори