С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Сноуборд 04.03.2017

Радо Янков спечели малката световна купа

Българският ас в сноуборда Радослав Янков спечели малката световна купа в дисциплината паралелен гигантски слалом. Днес той не успя за 10 стотни да влезе във финалите в Кайзери (Тур), но заради отпадане там на останалите претенденти Бенямин Карл (Ав) и Невин Галмарини българинът вече е недостижим за трофея в дисциплината. Заради лошото време домакините отложиха за неделя четвъртфиналите. Независимо от това няма как някой от продължаващите напред да задмине Янков. Единствено Андреас Промегер (Ав) може да измести Радо от първото място в генералното класиране в паралелните дисциплини. За целта той трябва да спечели в Кайзери. До края на сезона остава само един старт - паралелен слалом във Винтерберг (Гер). Именно тогава ще се реши и битката за големия кристален глобус в паралелните дисциплини.

Ски скок 24.06.2019

Първо състезание по ски скок за сезона

На възстановената ски шанца в Самоков, в неделя се проведе първото за сезона състезание по ски скок.

Банско с висока оценка от инспекцията на ФИС

Екип на ФИС, воден лично от новия рейс директор на стартовете за световната купа в алпийските ски за жени - Петер Гердол, инспектира днес ски зона Банско.

Първият летен лагер на алпийците приключи

Днес приключва първият лагер по физическа подготовка от подготвителния период на националния отбор по ски алпийски дисциплини.

генерални спонсори

партньори