С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Сноуборд 07.03.2017

Световната купа вече е в България

Радо Янков и неговия треньор Георги Атанасов-Джоко донесоха  в България световната купа в паралелния гигантски слалом за сезон 2016/17 по сноуборд. Радо спечели убедително трофея.
Служебния министър на младежта и спорта проф. Даниела Дашева поздрави Радо с букет в цветовете на българското знаме, а Илона Станева директор "Маркетинг и реклама" на Fibank връчи на Радо и треньорът му Георги за постигнатият успех – Колекционна монета от новата серия „Панагюрско съкровище”, разработена съвместно с Регионалният археологически музей в Пловдив и Новозеландският монетен двор.
Пепа Мицева, генерален секретар на БФСки посрещна Радо и Джоко с огромни букети цветя. Бащата на Янков бе довел на летището гайдар, който огласи с родопски ритми залата за пристигащи. Героите бяха посрещнати по стара българска традиция с хляб и сол.

Банско с висока оценка от инспекцията на ФИС

Екип на ФИС, воден лично от новия рейс директор на стартовете за световната купа в алпийските ски за жени - Петер Гердол, инспектира днес ски зона Банско.

Първият летен лагер на алпийците приключи

Днес приключва първият лагер по физическа подготовка от подготвителния период на националния отбор по ски алпийски дисциплини.

Влади Зографски се ожени

Най-добрият български ски скачач, Владимир Зографски се ожени за дългогодишната си приятелка Агнешка Сковрон.

генерални спонсори

партньори