С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Сноуборд 07.03.2017

Световната купа вече е в България

Радо Янков и неговия треньор Георги Атанасов-Джоко донесоха  в България световната купа в паралелния гигантски слалом за сезон 2016/17 по сноуборд. Радо спечели убедително трофея.
Служебния министър на младежта и спорта проф. Даниела Дашева поздрави Радо с букет в цветовете на българското знаме, а Илона Станева директор "Маркетинг и реклама" на Fibank връчи на Радо и треньорът му Георги за постигнатият успех – Колекционна монета от новата серия „Панагюрско съкровище”, разработена съвместно с Регионалният археологически музей в Пловдив и Новозеландският монетен двор.
Пепа Мицева, генерален секретар на БФСки посрещна Радо и Джоко с огромни букети цветя. Бащата на Янков бе довел на летището гайдар, който огласи с родопски ритми залата за пристигащи. Героите бяха посрещнати по стара българска традиция с хляб и сол.

"Юлен" спечели и четирите титли в слалома от държавното първенство на най-младите

Най-добрите 75 алпийци при децата (до 14 и 16 г) стартираха в дисциплината слалом от втория ден на държавното първенство, което се провежда на писта "Витошко лале".

Ева Вукадинова с подиум в Словения

Ева Вукадинова зае второ място на слалом в националното първенство на Словения при девойките.

Мария Киркова с впечатляващ бенефис

Най-успешната българска алпийка, Мария Киркова приключи професионалната си кариера с голям бенефис на писта "Витошко лале".

генерални спонсори

партньори