С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Сноуборд 07.03.2017

Световната купа вече е в България

Радо Янков и неговия треньор Георги Атанасов-Джоко донесоха  в България световната купа в паралелния гигантски слалом за сезон 2016/17 по сноуборд. Радо спечели убедително трофея.
Служебния министър на младежта и спорта проф. Даниела Дашева поздрави Радо с букет в цветовете на българското знаме, а Илона Станева директор "Маркетинг и реклама" на Fibank връчи на Радо и треньорът му Георги за постигнатият успех – Колекционна монета от новата серия „Панагюрско съкровище”, разработена съвместно с Регионалният археологически музей в Пловдив и Новозеландският монетен двор.
Пепа Мицева, генерален секретар на БФСки посрещна Радо и Джоко с огромни букети цветя. Бащата на Янков бе довел на летището гайдар, който огласи с родопски ритми залата за пристигащи. Героите бяха посрещнати по стара българска традиция с хляб и сол.

Ски скок 13.01.2019

Зографски с точки за Световната купа в 10-и пореден старт

Владимир Зографски завърши на 27-мо място в кръга от Световната купа във Вал ди Фиеме (Италия).

Алберт и Камен ще участват в Аделбоден

Водещите ни състезатели в алпийските ски, Алберт Попов и Камен Златков ще участват на Световната купа в Аделбоден (Швейц).

Сноуборд 09.01.2019

Радо Янков с 200 точки в Бад Гащейн

Водещият ни сноубордист, Радослав Янков спечели 200 точки от паралелния слалом (ПСЛ) в Бад Гащейн (Ав).

генерални спонсори

партньори