С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Започна лагера на шампионите от "Научи се да караш ски"

Днес в ски курорт №1 на България - Банско започна лагера на най-добре представилите се деца от деветото издание на програмата "Научи се да караш ски" на Българската федерация по ски (БФСки).

Инициативата „Научи се да караш ски" се провежда от БФСки за девета поредна година със съдействието на Министерството на младежта и спорта, Регионалното управление по образованието, водещия български телеком "Мобилтел" и ски центровете Боровец, Витоша, Пампорово, Парк Родопи, Банско, Беклемето и Осогово.

Най-добре представилите се 20 деца в седемте ски центъра получиха като награда от БФСки 5-дневен безплатен лагер в Банско.

От днес младите таланти карат ски в курорта ръководени от водещи ски учители от "Юлен". Ски лагерът за призьорите ще приключи със състезание по гигантски слалом на 2 април.

Тази година над 2535 деца на възраст от 6 до 12 г. от цялата страна се включиха в програмата, като с тях броя на малките скиори, направили първи стъпки в ските благодарение на инициативата "Научи се да караш ски" вече е 24 367.

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори