С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БФСки с верига от летни стартове с ролкови кънки

Българската федерация по ски и тази година ще организира верига от летни състезания с ролкови кънки, обяви Даниела Машова, координатор в направления "Ски бягане". Първият старт от атрактивните надпревари ще е на 20 август за купа "Велинград Сивен" и ще се състои в изкачване от Юндола до Белмекен. Купа "Пловдив" ще се проведе на 9 септември, а ден по-късно е и старта за купа "Асеновград".

Държавното лятно първенство ще е от 22 до 24 септември. На 30-и септември ще се състои купа "Самоков". Последният старт е на 7 октомври за купа "Велинград" . В стартовете ще участват най-добрите български състезатели по ски бягане, като по традиция се включват и много състезатели от чужбина, които използват България за летните си подготвителни лагери.

 

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори