С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Сноуборд 27.09.2017

ФИС похвали България за съдийски семинар

Международната федерация по ски (ФИС) не скри суперлативите си за проведения през уикенда в София Европейски опреснителен семинар за съдии оценители в свободните дисциплини в сноуборда. Това е третата подобна проява на ФИС за годината, като предните бяха в Япония и САЩ, организирана от Международната федерация по ски и TTР.

Участие на семинара в София взеха 60 съдии от 23 нации от Япония до Канада. Сред тях бяха и съдии, които ще оценяват на зимната олимпиада в Пьонгчанг 2018. България бе представена с 10 съдии.

"Изкарахме невероятно в България по време на семинара на съдиите на ФИС и ТТР. Това бе най-успешния семинар провеждан досега, коментира Санди Макдоналд, координатор на TTР, който бе сред лекторите в София. Семинарът бе организиран от българските оценители - Иван Иванов - Кебапа и Марин Сладкаров със съдействието на Българската федерация по ски.

Банско с висока оценка от инспекцията на ФИС

Екип на ФИС, воден лично от новия рейс директор на стартовете за световната купа в алпийските ски за жени - Петер Гердол, инспектира днес ски зона Банско.

Първият летен лагер на алпийците приключи

Днес приключва първият лагер по физическа подготовка от подготвителния период на националния отбор по ски алпийски дисциплини.

Влади Зографски се ожени

Най-добрият български ски скачач, Владимир Зографски се ожени за дългогодишната си приятелка Агнешка Сковрон.

генерални спонсори

партньори