С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Сноуборд 27.09.2017

ФИС похвали България за съдийски семинар

Международната федерация по ски (ФИС) не скри суперлативите си за проведения през уикенда в София Европейски опреснителен семинар за съдии оценители в свободните дисциплини в сноуборда. Това е третата подобна проява на ФИС за годината, като предните бяха в Япония и САЩ, организирана от Международната федерация по ски и TTР.

Участие на семинара в София взеха 60 съдии от 23 нации от Япония до Канада. Сред тях бяха и съдии, които ще оценяват на зимната олимпиада в Пьонгчанг 2018. България бе представена с 10 съдии.

"Изкарахме невероятно в България по време на семинара на съдиите на ФИС и ТТР. Това бе най-успешния семинар провеждан досега, коментира Санди Макдоналд, координатор на TTР, който бе сред лекторите в София. Семинарът бе организиран от българските оценители - Иван Иванов - Кебапа и Марин Сладкаров със съдействието на Българската федерация по ски.

Алберт Попов на корицата на Forbes България

Алберт Попов попадна в класацията "30 под 30" на списание Forbes България.

БФСки проведе опреснителен семинар на ФИС

Българската федерация по ски бе домакин на годишния опреснителен семинар на ФИС, за технически делегати по ски алпийски дисциплини

Елитът в ските идва за Световната купа в Банско

Днес в София се проведе първата пресконференция посветена на Световната купа и старта на новия състезателен сезон на БФСки.

генерални спонсори

партньори