С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Сноуборд 27.09.2017

ФИС похвали България за съдийски семинар

Международната федерация по ски (ФИС) не скри суперлативите си за проведения през уикенда в София Европейски опреснителен семинар за съдии оценители в свободните дисциплини в сноуборда. Това е третата подобна проява на ФИС за годината, като предните бяха в Япония и САЩ, организирана от Международната федерация по ски и TTР.

Участие на семинара в София взеха 60 съдии от 23 нации от Япония до Канада. Сред тях бяха и съдии, които ще оценяват на зимната олимпиада в Пьонгчанг 2018. България бе представена с 10 съдии.

"Изкарахме невероятно в България по време на семинара на съдиите на ФИС и ТТР. Това бе най-успешния семинар провеждан досега, коментира Санди Макдоналд, координатор на TTР, който бе сред лекторите в София. Семинарът бе организиран от българските оценители - Иван Иванов - Кебапа и Марин Сладкаров със съдействието на Българската федерация по ски.

Ски скок 13.01.2019

Зографски с точки за Световната купа в 10-и пореден старт

Владимир Зографски завърши на 27-мо място в кръга от Световната купа във Вал ди Фиеме (Италия).

Алберт и Камен ще участват в Аделбоден

Водещите ни състезатели в алпийските ски, Алберт Попов и Камен Златков ще участват на Световната купа в Аделбоден (Швейц).

Сноуборд 09.01.2019

Радо Янков с 200 точки в Бад Гащейн

Водещият ни сноубордист, Радослав Янков спечели 200 точки от паралелния слалом (ПСЛ) в Бад Гащейн (Ав).

генерални спонсори

партньори