С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Сноуборд 27.09.2017

ФИС похвали България за съдийски семинар

Международната федерация по ски (ФИС) не скри суперлативите си за проведения през уикенда в София Европейски опреснителен семинар за съдии оценители в свободните дисциплини в сноуборда. Това е третата подобна проява на ФИС за годината, като предните бяха в Япония и САЩ, организирана от Международната федерация по ски и TTР.

Участие на семинара в София взеха 60 съдии от 23 нации от Япония до Канада. Сред тях бяха и съдии, които ще оценяват на зимната олимпиада в Пьонгчанг 2018. България бе представена с 10 съдии.

"Изкарахме невероятно в България по време на семинара на съдиите на ФИС и ТТР. Това бе най-успешния семинар провеждан досега, коментира Санди Макдоналд, координатор на TTР, който бе сред лекторите в София. Семинарът бе организиран от българските оценители - Иван Иванов - Кебапа и Марин Сладкаров със съдействието на Българската федерация по ски.

"Юлен" спечели и четирите титли в слалома от държавното първенство на най-младите

Най-добрите 75 алпийци при децата (до 14 и 16 г) стартираха в дисциплината слалом от втория ден на държавното първенство, което се провежда на писта "Витошко лале".

Ева Вукадинова с подиум в Словения

Ева Вукадинова зае второ място на слалом в националното първенство на Словения при девойките.

Мария Киркова с впечатляващ бенефис

Най-успешната българска алпийка, Мария Киркова приключи професионалната си кариера с голям бенефис на писта "Витошко лале".

генерални спонсори

партньори