С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

БФСки бе домакин на Годишния опреснителен семинар за Технически делегати на ФИС по ски алпийски дисциплини

През изминалия уикенд Българската федерация по ски бе домакин на годишния опреснителелен семинар за Технически делегати на ФИС по ски алпийски д-ни. В събитието, което е част от програмата на Международната федерация по ски за подготовка и усъвършенстване на ТД на ФИС, взеха участие делегати от България, Гърция, Турция, Иран, Казакстан и Армения. Лектори на семинара бяха техническия и административен координатор на ФИС в алпийските ски и рейс директор за Европейската купа жени - Янес Флеър, ТД координатора за Балканите и Средиземноморието - Матияш Краняц (Словения) и ТД координатора за Русия - Юри Гуриев (Русия).

По време на двудневните лекции бяха представени измененията в състезателния правилник за предстоящия сезон, бяха дискутирани различни казуси от практиката на техническите делегати, проблеми и мерки за сигурност в организацията на състезанията от календара на ФИС.

Домакинството от страна на БФСки на проява от този ранг е продължение на услилията на Федерацията да поддържа и надгражда нивото на организация и провеждане на състезания от международния и вътрешния си календар, както и да си сътрудничи с други национални ски федерации и централата ФИС.

БФСки

Сноуборд 16.08.2019

Радо Янков с ползотворен лагер на Белмекен

Носителят на Световната купа в сноуборда за 2016-а, Радослав Янков приключи едноседмичния си лагер на Високопланинската база Белмекен.

Алпийците тренират с настроение на Саас-Фе

Водещите български скиори започнаха подготвителния си лагер на сняг на глетчера Саас-Фе (Швейцария).

Сноуборд 12.07.2019

БФСки организира треньорски семинар за кондиционна подготовка по Сноуборд

На 15-16.07.2019г. БФСки ще проведе треньорски семинар за кондиционна подготовка по Сноуборд. В семинара ще се включат всички клубни треньори от страната, както и част от треньорите по Freestyle Ski

генерални спонсори

партньори