С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

БФСки бе домакин на Годишния опреснителен семинар за Технически делегати на ФИС по ски алпийски дисциплини

През изминалия уикенд Българската федерация по ски бе домакин на годишния опреснителелен семинар за Технически делегати на ФИС по ски алпийски д-ни. В събитието, което е част от програмата на Международната федерация по ски за подготовка и усъвършенстване на ТД на ФИС, взеха участие делегати от България, Гърция, Турция, Иран, Казакстан и Армения. Лектори на семинара бяха техническия и административен координатор на ФИС в алпийските ски и рейс директор за Европейската купа жени - Янес Флеър, ТД координатора за Балканите и Средиземноморието - Матияш Краняц (Словения) и ТД координатора за Русия - Юри Гуриев (Русия).

По време на двудневните лекции бяха представени измененията в състезателния правилник за предстоящия сезон, бяха дискутирани различни казуси от практиката на техническите делегати, проблеми и мерки за сигурност в организацията на състезанията от календара на ФИС.

Домакинството от страна на БФСки на проява от този ранг е продължение на услилията на Федерацията да поддържа и надгражда нивото на организация и провеждане на състезания от международния и вътрешния си календар, както и да си сътрудничи с други национални ски федерации и централата ФИС.

БФСки

Алберт Попов на корицата на Forbes България

Алберт Попов попадна в класацията "30 под 30" на списание Forbes България.

БФСки проведе опреснителен семинар на ФИС

Българската федерация по ски бе домакин на годишния опреснителен семинар на ФИС, за технически делегати по ски алпийски дисциплини

Елитът в ските идва за Световната купа в Банско

Днес в София се проведе първата пресконференция посветена на Световната купа и старта на новия състезателен сезон на БФСки.

генерални спонсори

партньори