С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Радослав Янков откри сезона с малък финал

Българският ас в сноуборда, Радо Янков откри подобаващо новия състезателен сезон. Радо зае четвърто място в паралелния гигантски слалом за Европейската купа в Хохфюген (Гер). Българинът започна с трето място в квалификациите. На полуфинала обаче отстъпи на Салван Дофур (Фр), който обаче имаше предимството да избере по-доброто трасе, защото бе преди Радо в квалификацията. Грешка в малкия финал остави Янков четвърти. Пръв е корееца Лий. "Доволни сме от днешното представяне", коментира Георги Атанасов -Джоко, треньор на Янков. Теодора Пенчева падна в квалификациите, но утре отново ще кара ПГС в Хохфюген. Янков пък ще се готви за първия старт за СК в Кареца (Ит) идната седмица.

Пламен Вълков, пресаташе на БФСки

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

Кристиан Георгиев взе титлата и в паралелния слалом

Кристиан Георгиев (Юлен) взе златото и в паралелния слалом

генерални спонсори
партньори