С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Сноуборд 09.12.2017

Радослав Янков откри сезона с малък финал

Българският ас в сноуборда, Радо Янков откри подобаващо новия състезателен сезон. Радо зае четвърто място в паралелния гигантски слалом за Европейската купа в Хохфюген (Гер). Българинът започна с трето място в квалификациите. На полуфинала обаче отстъпи на Салван Дофур (Фр), който обаче имаше предимството да избере по-доброто трасе, защото бе преди Радо в квалификацията. Грешка в малкия финал остави Янков четвърти. Пръв е корееца Лий. "Доволни сме от днешното представяне", коментира Георги Атанасов -Джоко, треньор на Янков. Теодора Пенчева падна в квалификациите, но утре отново ще кара ПГС в Хохфюген. Янков пък ще се готви за първия старт за СК в Кареца (Ит) идната седмица.

Пламен Вълков, пресаташе на БФСки

Ски скок 13.01.2019

Зографски с точки за Световната купа в 10-и пореден старт

Владимир Зографски завърши на 27-мо място в кръга от Световната купа във Вал ди Фиеме (Италия).

Алберт и Камен ще участват в Аделбоден

Водещите ни състезатели в алпийските ски, Алберт Попов и Камен Златков ще участват на Световната купа в Аделбоден (Швейц).

Сноуборд 09.01.2019

Радо Янков с 200 точки в Бад Гащейн

Водещият ни сноубордист, Радослав Янков спечели 200 точки от паралелния слалом (ПСЛ) в Бад Гащейн (Ав).

генерални спонсори

партньори