С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Сноуборд 09.12.2017

Радослав Янков откри сезона с малък финал

Българският ас в сноуборда, Радо Янков откри подобаващо новия състезателен сезон. Радо зае четвърто място в паралелния гигантски слалом за Европейската купа в Хохфюген (Гер). Българинът започна с трето място в квалификациите. На полуфинала обаче отстъпи на Салван Дофур (Фр), който обаче имаше предимството да избере по-доброто трасе, защото бе преди Радо в квалификацията. Грешка в малкия финал остави Янков четвърти. Пръв е корееца Лий. "Доволни сме от днешното представяне", коментира Георги Атанасов -Джоко, треньор на Янков. Теодора Пенчева падна в квалификациите, но утре отново ще кара ПГС в Хохфюген. Янков пък ще се готви за първия старт за СК в Кареца (Ит) идната седмица.

Пламен Вълков, пресаташе на БФСки

Ски скок 24.06.2019

Първо състезание по ски скок за сезона

На възстановената ски шанца в Самоков, в неделя се проведе първото за сезона състезание по ски скок.

Банско с висока оценка от инспекцията на ФИС

Екип на ФИС, воден лично от новия рейс директор на стартовете за световната купа в алпийските ски за жени - Петер Гердол, инспектира днес ски зона Банско.

Първият летен лагер на алпийците приключи

Днес приключва първият лагер по физическа подготовка от подготвителния период на националния отбор по ски алпийски дисциплини.

генерални спонсори

партньори