С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Сноуборд 17.12.2017

Радо Янков вече е пети за Световната купа

Пето място в генералното класиране за Световната купа, в паралелните дисциплини в сноуборда, заема българският ас, Радослав Янков. Шестото място в паралелния слалом в Кортина д’Ампецо (Ит) донесе на носителя на малката световна купа за миналия сезон нови 400 т. Така с 1120 т., Радо вече е пети в генералното подреждане за СК. Лидер с 2250 т. e Роналд Фишналер (Ит), който спечели паралелния слалом на осветление на 16 декември. Следващият старт на Янков е на 5 и 6 януари в Лакенхоф (Ав), където ще има квалификация и финал на паралелен гигантски слалом. 

Пламен Вълков, пресаташе на БФСки

Ски скок 24.06.2019

Първо състезание по ски скок за сезона

На възстановената ски шанца в Самоков, в неделя се проведе първото за сезона състезание по ски скок.

Банско с висока оценка от инспекцията на ФИС

Екип на ФИС, воден лично от новия рейс директор на стартовете за световната купа в алпийските ски за жени - Петер Гердол, инспектира днес ски зона Банско.

Първият летен лагер на алпийците приключи

Днес приключва първият лагер по физическа подготовка от подготвителния период на националния отбор по ски алпийски дисциплини.

генерални спонсори

партньори