С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Радо Янков е Спортист №2 на България

Радослав Янков получи поредното признание за успехите които постигна през годината. Спортните журналисти гласуваха той да е Спортист №2 на България за 2017-а година. Преди него е само Григор Димитров, който завърши годината като №3 в световната ранглиста по тенис. Трета е водещата ни състезателка в художествената гимнастика Невяна Владинова.
Радо получи наградата си от своя баща Димитър. Церемонията Спортист на годината бе под №60 и бе организирана за поредна година от Нове холдинг с подкрепата на Еврофутбол и българският телеком Мтел.
Участие в анкетата взеха 145 спортни журналисти от 49 електронни и печатни медии.
"Поздравления за Радо за наградата, която получава. Поздравления и за треньорите, които го доведоха до това постижение. Искам да благодаря и на фен групата, която постоянно е с него и го подкрепя и му вярва. Благодаря на Българската федерация по ски и на Министерството на младежта и спорта. Приятни празници", заяви пред цяла България Димитър Янков.
Самият Радо, който преди година бе трети в тази класация благодари в изказването си първо на журналистите, които отново са го избрали на толкова предна позиция.
"Тъй като тази вечер церемонията е в чест и на родителите ни, искам да благодаря на баща ми и майка ми за това че са ме възпитали по този начин. А също така и за това, че съм такъв човек, какъвто съм в момента. Благодаря на треньора ми, на моя малък и силен екип в който са кондиционният ми треньор и моят физиотерапевт. Благодаря на Българската федерация по ски и на Министерството на младежта и спорта, и на всички спонсори, които ми помагат да стигна до това високо ниво. Благодаря ви и весело изкарване на празниците", коментира Радослав Янков.

Пламен Вълков, пресаташе на БФСки

Алберт Попов на корицата на Forbes България

Алберт Попов попадна в класацията "30 под 30" на списание Forbes България.

БФСки проведе опреснителен семинар на ФИС

Българската федерация по ски бе домакин на годишния опреснителен семинар на ФИС, за технически делегати по ски алпийски дисциплини

Елитът в ските идва за Световната купа в Банско

Днес в София се проведе първата пресконференция посветена на Световната купа и старта на новия състезателен сезон на БФСки.

генерални спонсори

партньори