С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Алберт Попов с първи подиум за 2018-та

Подготвящият се за световното младежко първенство по ски алпийски дисциплини в Давос в началото на февруари, Алберт Попов зае второ място на гигантския слалом за ФИС в Мариа Алм (Ав). 20-годишният ни талант постигна 1:52,20 сек. Той бе изпреварен с 0,75 сек само от Адриан Майсен (Гер). Трети с 1:53,33 мин е Паул Залтер (Гер). За силното си представяне днес, Попов взима 15,59 нак. т, които са най-добрите за него за 2018-та. Утре Алберт отново ще кара гигантски слалом за ФИС в Мариа Алм.

Пламен Вълков, пресаташе на БФСки

"Юлен" спечели и четирите титли в слалома от държавното първенство на най-младите

Най-добрите 75 алпийци при децата (до 14 и 16 г) стартираха в дисциплината слалом от втория ден на държавното първенство, което се провежда на писта "Витошко лале".

Ева Вукадинова с подиум в Словения

Ева Вукадинова зае второ място на слалом в националното първенство на Словения при девойките.

Мария Киркова с впечатляващ бенефис

Най-успешната българска алпийка, Мария Киркова приключи професионалната си кариера с голям бенефис на писта "Витошко лале".

генерални спонсори

партньори