С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Музаферия и Антонио с победи на слалома в Боровец

Елведина Музаферия (Босна и Херцеговина) и Йоанис Антонио (Гър) са победителите в днешия слалом за купа "Бороспорт", който се проведе в Боровец. При дамите, Музаферия изпревари Ева Вукадинова с 2,56 сек. Трета е Йелена Вужучич (Сърбия), на 7,26 сек. Стартираха 25 скиорки от 8 нации. При мъжете участваха 47 алпийци от 10 държави. Първи е Антонио (Гър) с 1:41,75 мин. Камен Златков е втори на 1,32 сек, а трети е Тормис Лейне (Ест). Утре в Боровец ще се проведе и втория слалом за купа "Бороспорт".

Пламен Вълков, пресаташе на БФСки

"Юлен" спечели и четирите титли в слалома от държавното първенство на най-младите

Най-добрите 75 алпийци при децата (до 14 и 16 г) стартираха в дисциплината слалом от втория ден на държавното първенство, което се провежда на писта "Витошко лале".

Ева Вукадинова с подиум в Словения

Ева Вукадинова зае второ място на слалом в националното първенство на Словения при девойките.

Мария Киркова с впечатляващ бенефис

Най-успешната българска алпийка, Мария Киркова приключи професионалната си кариера с голям бенефис на писта "Витошко лале".

генерални спонсори

партньори