С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Музаферия и Антонио с победи на слалома в Боровец

Елведина Музаферия (Босна и Херцеговина) и Йоанис Антонио (Гър) са победителите в днешия слалом за купа "Бороспорт", който се проведе в Боровец. При дамите, Музаферия изпревари Ева Вукадинова с 2,56 сек. Трета е Йелена Вужучич (Сърбия), на 7,26 сек. Стартираха 25 скиорки от 8 нации. При мъжете участваха 47 алпийци от 10 държави. Първи е Антонио (Гър) с 1:41,75 мин. Камен Златков е втори на 1,32 сек, а трети е Тормис Лейне (Ест). Утре в Боровец ще се проведе и втория слалом за купа "Бороспорт".

Пламен Вълков, пресаташе на БФСки

Ски скок 24.06.2019

Първо състезание по ски скок за сезона

На възстановената ски шанца в Самоков, в неделя се проведе първото за сезона състезание по ски скок.

Банско с висока оценка от инспекцията на ФИС

Екип на ФИС, воден лично от новия рейс директор на стартовете за световната купа в алпийските ски за жени - Петер Гердол, инспектира днес ски зона Банско.

Първият летен лагер на алпийците приключи

Днес приключва първият лагер по физическа подготовка от подготвителния период на националния отбор по ски алпийски дисциплини.

генерални спонсори

партньори