С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Алберт Попов 26-и за Европейската купа в Австрия

Алберт Попов отново влезе в точките за Европейската купа по ски алпийски дисциплини. 20-годишният национал зае 26-о място на гигантския слалом за ЕК в Киршберг (Ав). Попов даде общо време от 2:35,08 мин. Първи с 2:31,43 мин е Алекс Хофер (Ит), пред Щефан Бренщейнер (Ав) - 2:31,55 мин и Доминик Рашнер (Ав) - 2:31,59 мин. През ноември Попов, който се възстановяваше от тежка контузия зае 28-о място на гигантския слалом за ЕК в Турсул (Нор). Той има и победа и второ място в силните гигантски слаломи за ФИС проведени в Мариа Алм (Ав) през миналата седмица. Стартът в Киршберг е поредният от подготовката на Алберт за участие на световното първенство за младежи в Давос (Швейц) от 29 януари до 8 февруари.

Пламен Вълков, пресаташе на БФСки

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори