С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Алберт с нови точки от Европейската купа

Ден след като записа рекордното за кариерата си 8 място за Европейската купа, днес Алберт Попов спечели нови точки в престижната надпревара. Алпиецът зае 28-о място в днешния гигантски слалом за ЕС във Фолгария (Ит). В първия манш Попов бе 41-и, но с добро каране във втория се придвижи до 28-а позиция. Той изостана на 1,99 сек от победителя Марко Одермат (Швейц). Със спечелените днес 3 т Алберт вече има 43 и е на 29-а позиция в класирането на гигантския слалом за Европейската купа. Следващите стартове на Попов и Камен Златков ще са в Шамони (Фр) - 25-26 януари. Там ще се проведат два слалома за ЕК.

Пламен Вълков, пресаташе на БФСки

"Юлен" спечели и четирите титли в слалома от държавното първенство на най-младите

Най-добрите 75 алпийци при децата (до 14 и 16 г) стартираха в дисциплината слалом от втория ден на държавното първенство, което се провежда на писта "Витошко лале".

Ева Вукадинова с подиум в Словения

Ева Вукадинова зае второ място на слалом в националното първенство на Словения при девойките.

Мария Киркова с впечатляващ бенефис

Най-успешната българска алпийка, Мария Киркова приключи професионалната си кариера с голям бенефис на писта "Витошко лале".

генерални спонсори

партньори