С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Алберт с нови точки от Европейската купа

Ден след като записа рекордното за кариерата си 8 място за Европейската купа, днес Алберт Попов спечели нови точки в престижната надпревара. Алпиецът зае 28-о място в днешния гигантски слалом за ЕС във Фолгария (Ит). В първия манш Попов бе 41-и, но с добро каране във втория се придвижи до 28-а позиция. Той изостана на 1,99 сек от победителя Марко Одермат (Швейц). Със спечелените днес 3 т Алберт вече има 43 и е на 29-а позиция в класирането на гигантския слалом за Европейската купа. Следващите стартове на Попов и Камен Златков ще са в Шамони (Фр) - 25-26 януари. Там ще се проведат два слалома за ЕК.

Пламен Вълков, пресаташе на БФСки

Ски скок 24.06.2019

Първо състезание по ски скок за сезона

На възстановената ски шанца в Самоков, в неделя се проведе първото за сезона състезание по ски скок.

Банско с висока оценка от инспекцията на ФИС

Екип на ФИС, воден лично от новия рейс директор на стартовете за световната купа в алпийските ски за жени - Петер Гердол, инспектира днес ски зона Банско.

Първият летен лагер на алпийците приключи

Днес приключва първият лагер по физическа подготовка от подготвителния период на националния отбор по ски алпийски дисциплини.

генерални спонсори

партньори