С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Камен Златков спечели слалома в Загреб

Впечатляваща победа, в слалома за ФИС в Загреб, постигна талантливият български алпиец, Камен Златков. Той постигна общо време от двата манша от 1:43,36 мин. След него, съответно втори и трети, останаха националите на домакините Исток Родес (+0,54 сек) и Филип Зубчич (+0,72 сек). Шести е бронзовият медалист от световното във Вал д'Изер, Натко Зрънчич Дим (Хърв).
"Победата бе много чакана и изстрадана. След толкова изпуснати шансове през сезона знаехме, че силният резултат е близо до Камен", коментира Иван Каневчев, директор на алпийците в БФСки. За представянето си днес, 20-годишният Златков взима 10,84 нак.т. Победата е втора за него през сезона, като има и още два подиума.

Пламен Вълков, пресаташе на БФСки

Банско с висока оценка от инспекцията на ФИС

Екип на ФИС, воден лично от новия рейс директор на стартовете за световната купа в алпийските ски за жени - Петер Гердол, инспектира днес ски зона Банско.

Първият летен лагер на алпийците приключи

Днес приключва първият лагер по физическа подготовка от подготвителния период на националния отбор по ски алпийски дисциплини.

Влади Зографски се ожени

Най-добрият български ски скачач, Владимир Зографски се ожени за дългогодишната си приятелка Агнешка Сковрон.

генерални спонсори

партньори