С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Младите сноубордисти спечелиха 9 медала в Австрия

Девет медала спечелиха българските деца в двата старта по сноубордкрос в курорта Кютай (Австрия). В състезанията участие взеха Кристиан Василев (U13), Савина Димитрова (U13) и Теодора Илиева (U15) от СК „Борд Райдър“, както и Албена Шишманова (U13), Филип Шишманов (U15) и Влади Камбуров (Юноши) от СК „Спорт Екстрийм“!
Най–голяма бе конкуренцията при момчета U14 и юноши, където Кристиан Василев от СК „Борд Райдър“ спечели два златни медала, при изключително присъствие на състезатели на домакинте. Влади Камбуров (СК „Спорт Екстрийм“) и двата дни зае 15 – то място, при юноши! Разликата във времената на Влади и най-добрите, не е голяма и това показва, че с повече тренировки и опит, мястото му на подиума е гарантирано.
Теодора Илиева (СК „Борд Райдър“) спечели второ място, след фото-финиш със състезателка от Австрия, при момичета U16, а през втория ден грабна златото!
Савина Димитрова (СК „Борд Райдър“) кара най-технично от всички деца от двете възрастови групи, за което получи поздравления от повечето отбори, взели участие в състезанието! Въпреки отличното й каране, късметът не беше на нейна страна и тя си тръгна с 2 сребърни медала!
Албена Шишманова от СК „Спорт Екстрийм“ зае две първи места, при момичета U14.
Филип Шишманов си тръгна с 3-то и 5-то място, при момчета U16!

 

Бианка Стефанова, СК "Борд Райдър"

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори