С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Преизбраха Цеко Минев за председател на БФСки

Членовете на Общото събрание на Българската федерация по ски избраха единодушно г-н Цеко Минев за нов 5-годишен мандат начело на БФСки. За г-н Минев, който ръководи федерацията от 2003 г, това ще е четвърти пореден мандат. В началото на събранието, което бе ръководено от генералния секретар г-жа Пепа Мицева бе приет отчета на УС за 2017-а година. Единодушно бе гласуван и годишният счетоводен отчет на федерацията за 2017 г. и докладът на експерт-счетоводителя. Членовете на Общото събрание гласуваха за освобождаване от отговорност на Председателя и членовете на УС за дейността през отчетния период. След избора с пълно мнозинство на нов председател и управителен съвет на БФСки, бе приета и бюджетната рамка на федерацията за 2018-а година в размер на 3,3 млн. лв. По-голямата част от парите за БФСки ще бъдат осигурени от генералните спонсори на федерацията и телевизионни права. Направени също така бяха и промени в Устава на федерацията.
"Надявам се, че след като аз и целият Управителен съвет получихме пълно доверие за още един 5-годишен мандат, то хората вярват в това което правим, коментира след избора г-н Минев. - В следващите години сме решили да обърнем много по-голямо внимание на клубовете, с които да работим, за да решим максимално бързо техните проблеми. Основният пред тях е инфраструктурата, за да могат техните състезатели да има къде да тренират. Националните отбори вървят по правилния път и мисля, че ще продължим така".

 

Пламен Вълков, пресаташе на БФСки

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори