С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Цинзов с победа във втория ден на държавното по ролкови ски на Юндола

Националът Веселин Цинзов (номер 17) ("Александър.Логистик") спечели титлата във втория ден от държавното първенство по ролкови ски на Юндола, организирано от БФСКИ. На дистанцията 15 км, свободен стил интервален старт Цинзов постигна 31:35,64 мин. Втори е Мартин Пенчев (Узана 2007), а трети е шампионът от първия ден Йордан Чучуганов (Александър Логистик). При жените титлата на 10 км спечели рускинята Алена Перевозчикова, пред сънародничката си Анна Медведева. Водещата ни състезателка Нанси Окоро е трета, но печели държавната титла. Във всички възрастови групи стартираха 133 състезатели от България, Русия и Естония. Пълните резултати са на www.bfski.com. Шампионатът на Юндола завършва на 16 септември.

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори