С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Цинзов с победа във втория ден на държавното по ролкови ски на Юндола

Националът Веселин Цинзов (номер 17) ("Александър.Логистик") спечели титлата във втория ден от държавното първенство по ролкови ски на Юндола, организирано от БФСКИ. На дистанцията 15 км, свободен стил интервален старт Цинзов постигна 31:35,64 мин. Втори е Мартин Пенчев (Узана 2007), а трети е шампионът от първия ден Йордан Чучуганов (Александър Логистик). При жените титлата на 10 км спечели рускинята Алена Перевозчикова, пред сънародничката си Анна Медведева. Водещата ни състезателка Нанси Окоро е трета, но печели държавната титла. Във всички възрастови групи стартираха 133 състезатели от България, Русия и Естония. Пълните резултати са на www.bfski.com. Шампионатът на Юндола завършва на 16 септември.

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

Талантите ни в ски скока със стартове в Руполдинг

Младите български таланти в ски скока участваха във финалите на лятната верига за момичета и момчета в Руполдинг (Гер).

БФСки и НСА подписаха договор за дългосрочно партньорство

Договор за дългосрочно сътрудничество подписаха днес президентът на Българската федерация по ски и член на Съвета на ФИС Цеко Минев и ректорът на Национална спортна академия „Васил Левски“, проф. Николай Изов.

Купа „Самоков“ – „Мемориал Сотир Сотиров“

Точно 21 състезатели по ски скок взеха участие в четвъртото издание на Купа „Самоков“, вече „Мемориал Сотир Сотиров“.

генерални спонсори
партньори