С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Алберт Попов открива сезона в Зьолден

Бронзовият медалист в гигантския слалом от световното първенство по ски за младежи в Давос 2018, Алберт Попов ще представя България на откриването на сезона в Световната купа в Зьолден (27-28 октомври). Днес, главният съдия на стартовете при мъжете, Маркус Валднер обяви, че ФИС дава зелена светлина за провеждането на стартовете в Зьолден. По програма на 27-и октомври е гигантският слалом при жените, а ден по-късно и този при мъжете. Попов и неговият треньор Иво Борисов пътуват за Зьолден.
Поради оскъдния сняг в Европа, Камен Златков и треньорът на националите, Сергей Комаров тренират на пистата в зала "Друскининкай" в Литва.
Другият ни състезател от "А" отбора, Йоан Тодоров се прибра до София, за да му бъдат извадени винтовете от крака, които му бяха поставени през зимата по време на операцията.
Националите от мъжкия "Б" отбор начело с Димитър Христов и водещите ни състезателки при жените продължават тренировки на глетчера Хунтертукс.

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

Банско с висока оценка от инспекцията на ФИС

Екип на ФИС, воден лично от новия рейс директор на стартовете за световната купа в алпийските ски за жени - Петер Гердол, инспектира днес ски зона Банско.

Първият летен лагер на алпийците приключи

Днес приключва първият лагер по физическа подготовка от подготвителния период на националния отбор по ски алпийски дисциплини.

Влади Зографски се ожени

Най-добрият български ски скачач, Владимир Зографски се ожени за дългогодишната си приятелка Агнешка Сковрон.

генерални спонсори

партньори