С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Заднепровска шеста на старта на сезона

Националката в алпийските ски, Гергана Заднепровска (на снимката) откри новия състезателен сезон с шесто място на гигантския слалом за ФИС, в Санта Катерина (Ит). Гергана даде общо време от двата манша от 1:55,19 мин. и изостана от първата, Марика Машерона (Ит) с 1,66 сек. Ева Вукадинова бе 13-а в първия манш, но не завърши втория манш.
Във втория гигантски слалом в Санта Катерина, Заднепровска не завърши първия манш, а Вукадинова зае 14-о място на 2,94 сек от победителката.
По програма, женският национален тим, воден от Стефан Георгиев, ще стартира през декември още в Диентен (Ав) на 15/16-ти, Шладминг (Ав) на 19/20-ти и в Рогла (Слвн) на 22/23-ти.

Пламен Вълков, пресаташе на БФСки

Банско с висока оценка от инспекцията на ФИС

Екип на ФИС, воден лично от новия рейс директор на стартовете за световната купа в алпийските ски за жени - Петер Гердол, инспектира днес ски зона Банско.

Първият летен лагер на алпийците приключи

Днес приключва първият лагер по физическа подготовка от подготвителния период на националния отбор по ски алпийски дисциплини.

Влади Зографски се ожени

Най-добрият български ски скачач, Владимир Зографски се ожени за дългогодишната си приятелка Агнешка Сковрон.

генерални спонсори

партньори