С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Заднепровска шеста на старта на сезона

Националката в алпийските ски, Гергана Заднепровска (на снимката) откри новия състезателен сезон с шесто място на гигантския слалом за ФИС, в Санта Катерина (Ит). Гергана даде общо време от двата манша от 1:55,19 мин. и изостана от първата, Марика Машерона (Ит) с 1,66 сек. Ева Вукадинова бе 13-а в първия манш, но не завърши втория манш.
Във втория гигантски слалом в Санта Катерина, Заднепровска не завърши първия манш, а Вукадинова зае 14-о място на 2,94 сек от победителката.
По програма, женският национален тим, воден от Стефан Георгиев, ще стартира през декември още в Диентен (Ав) на 15/16-ти, Шладминг (Ав) на 19/20-ти и в Рогла (Слвн) на 22/23-ти.

Пламен Вълков, пресаташе на БФСки

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори