С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Алберт Попов 16-и на слалома в Мадона ди Кампилио

Алберт Попов се представи блестящо на слалома на осветление за Световната купа в Мадона ди Кампилио (Ит) и зае 16-о място. Това е най-предното класиране на Аби в кариерата му, в състезания от този ранг. Той бе 20-и на първия слалом за сезона в Леви, а сега прогресира с още 4 позиции. 

"Направих си чудесен коледен подарък", заяви след финала Алберт.
Победата в Мадона тази вечер бе за Даниел Юл (Швейц). Той финишира с 1,57 сек пред Попов. Със спечелените днес точки, Алберт е вече 24-и в класирането за малката световна купа в слалома с 26 т. Лидер е Хиршер с 200. Австриецът остана днес едва 26-и, след като водеше в първия манш, но допусна грешка в началото на втория. Камен Златков също стартира в Мадона ди Кампилио, но не завърши, след грешка в началото на първия манш.

Пламен Вълков, пресаташе на БФСки

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори