С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Зографски 23-и на старта на "Четирите шанци"

Влади Зографски стартира с 23-о място участието си на "Четирите шанци". В Обесдорф водещият ни състезател бе 18-и след първия скок. В него Влади спечели двубоя с Рихард Фрайтаг (Гер). След втория скок, Зографски събра 239,1 т (118 и 125 м) и зае 23-о място. За това си класиране, самоковецът взима 8 точки за световната купа и с тях заема 18-о място с 89 т. За Влади това са първи точки в Оберсдорф за "Четирите шанци" от 2011-а година, когато бе 22-и. Победител тази вечер в Оберсдорф стана, голямата звезда през този сезон, Рьою Кобаяши (Яп) с 282,3 т (126,5 и 138,5 т). Японецът води за Световната купа с 556 т. Следващият старт от "Четирите шанци" е в Гармиш-Партенкирхен (Гер) на 31 декември.

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори