С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Скробанска спечели и слалома за купа "Бороспорт"

Трета, поредна победа за 3 дни постигна днес Симона Скробанска ("Юлен"). Тя триумфира в слалома за купа "Бороспорт" с 1:42,65 мин. Втора остана Диана Рентеа (Рум) на 1,57 сек, а трета е Силвия Маджарска ("Чамкория") на 1,83 сек. При мъжете победи Йоанис Антонио (Гър) с 1:28:83 мин. Калин Златков ("Юлен") е втори на 0,36 сек. Йоан Тодоров ("Юлен") е трети на 1,01 мин. Участваха общо 51 алпийци от 6 нации. Всички резултати са на сайта www.bfski.com.

Утре в Боровец е вторият слалом за купа "Бороспорт". Организатор на стартовете е "Бороспорт" АД.

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

Националите по ски се включиха в старта на летния сезон в Банско

Националите по ски, начело с Алберт Попов се включиха в старта на летния сезон в Банско.

Home office организация на работа за служителите на Българската федерация по ски

В съответствие с наложените ограничения и препоръки за възпиране разпространението на COVID-19 Българска федерация по ски преминава към HOME OFFICE организация на работа. По обективни причини оставащите прояви от Държавния спортен календар на БФСки няма да бъдат проведени. При възможност, отменените Държавни първенства за 2020г. ще бъдат проведени през месец декември.

Сноуборд 09.03.2020

60 сноубордисти участваха в Държавното първенство по Биг Еър

Осогово бе домакин на Държавното първенство по сноуборд в дисциплината Биг Еър.

генерални спонсори

партньори