С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Уникално представяне на Алберт в Кицбюел

Алберт Попов се представи уникално на слалома за световната купа в Кицбюел. Пред повече от 40 хиляди зрители, 21-годишният национал зае девето място в крайното класиране. Аби стартира със 71-и номер и даде перфектното пето време в първия манш, като остави зад себе си звездите Марсел Хиршер и Хенрик Кристоферсен. Във втория, Попов кара също така стабилно и зае девето място в крайното класиране на 1,05 от победителя, Клеман Ноел (Фр). Представянето на Алберт днес е най-доброто му в Световната купа. Преди това през сезона, Попов бе 20-и в Леви и 16-и в Мадона Ди Кампилио. Последното българско влизане в Топ 15 в Кицбюел е на 19 януари 1986 г, когато Петър Попангелов е 11-и. Вторият ни представител днес в Кицбюел, Камен Златков стартира с номер 43, но нямаше шанса да завърши първия манш.

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

Националите по ски се включиха в старта на летния сезон в Банско

Националите по ски, начело с Алберт Попов се включиха в старта на летния сезон в Банско.

Home office организация на работа за служителите на Българската федерация по ски

В съответствие с наложените ограничения и препоръки за възпиране разпространението на COVID-19 Българска федерация по ски преминава към HOME OFFICE организация на работа. По обективни причини оставащите прояви от Държавния спортен календар на БФСки няма да бъдат проведени. При възможност, отменените Държавни първенства за 2020г. ще бъдат проведени през месец декември.

Сноуборд 09.03.2020

60 сноубордисти участваха в Държавното първенство по Биг Еър

Осогово бе домакин на Държавното първенство по сноуборд в дисциплината Биг Еър.

генерални спонсори

партньори