С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Плакет и картина от БФСки за Петър Попангелов

Скиор №1 на България, Петър Попангелов празнува днес 60-ия си рожден ден на Боровец.

Тържествата започнаха със спускане на млади таланти на ските от Самоков, които подариха на Пепи 60 карамфила. След това от "Бороспорт", които бяха организатори на хубавия празник, поканиха гостите на церемонията в хотел "Рила". Там, всички видяха документалния филм за Пепи - "Попангелов - от Боровец до Алпите".

След това юбилярът получи поздравителни адреси от президента Румен Радев, министъра на младежта и спорта Красен Кралев и председателя на БОК Стефка Костадинова.

Президентът на БФСКи Цеко Минев уважи тържеството, като подари на Пепи сребърен плакет и картина, за приноса му в развитието на българските ски. Попангелов получи и ВИП покани за Световната купа в Банско (22-24 февруари).

Специални видео поздрави за великия скиор изпратиха най-успешният български футболист - Христо Стоичков, носителят на 5 големи Световни купи в ските - Марк Жирардели и най-добрият италиански скиор - Алберто Томба.

Много приятели на Попангелов също дойдоха на тържеството и връчиха своите подаръци на рожденика. След официалната част дойде време и за тортата, приготвена от "Бороспорт".

 

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

Алберт Попов на корицата на Forbes България

Алберт Попов попадна в класацията "30 под 30" на списание Forbes България.

БФСки проведе опреснителен семинар на ФИС

Българската федерация по ски бе домакин на годишния опреснителен семинар на ФИС, за технически делегати по ски алпийски дисциплини

Елитът в ските идва за Световната купа в Банско

Днес в София се проведе първата пресконференция посветена на Световната купа и старта на новия състезателен сезон на БФСки.

генерални спонсори

партньори