С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Българска победа в Балканската купа по ски бягане в Пигадия

След купа Самоков, състезатели от националния отбор по ски бягане отпътуваха за участие в Балканска купа по ски бягане 01-02.01.2019год. . Победител в първия състезателен ден на 10 км свободен стил е Мартин Пенчев от СКСБ Узана 2007 с време 27:24.7, а на 3-то място се класира Тодор Малчов от Банско с време 28:32.8. Александър Огнянов от СК :Рилски скиор” се класира 6-ти с време 29:50.5. При мъжете участваха 24-ри състезатели от Сърбия, Босна и Херцеговина, Македония, Лихтенщайн, България и страната домакин Гърция.
При жените, на 5 км свободен стил стартира Лидия Нанова от СК Атлас, тя се класира 9-та от 15 финиширали състезатели с време 18:46.1, на 3’28” от победителката Ведра Малеч от Хърватия.
В това състезание не стартираха Никола Виячев, който след купа Витоша лекува възпаление на ахилес, а Калина Недялкова поради простудно заболяване.

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори