С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Сноуборд 26.02.2019

Радо Янков е осми за малката купа на ПСЛ след стартовете в Китай

Водещият български състезател в сноуборда, Радослав Янков заема осмо място в класирането за Световната купа в паралелния слалом, след стартовете в Китай (където зае 13-о място на ПСЛ и 14-о на ПГС). Янков, който започна сезона с тежка контузия на ръката има 850 т., а същия брой има и седмият, Бени Карл (Ав). Лидер е Андрей Соболев (Рус) с 1810 т., пред Дарио Кавиезел (Швейц) - 1780 т. и Дмитри Логинов (Рус) - 1310 т. В генералното класиране в паралелните дисциплини, Янков е 22-и с 1336,10 т. Води Роланд Фишналер (Ит) с 3610 т. Следващите стартове за Световната купа са в Скьол (Швейц) на 9 март - паралелен гигантски слалом. Финалите по традиция са във Винтерберг (Гер) на 23-24 март.
"Благодаря на всички, които ме подкрепяте непрестанно без значение дали съм сред първите или не, написа Радо в страницата на своя фен клуб след стартовете в Китай. #БългаритеМожем!

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

Алберт Попов на корицата на Forbes България

Алберт Попов попадна в класацията "30 под 30" на списание Forbes България.

БФСки проведе опреснителен семинар на ФИС

Българската федерация по ски бе домакин на годишния опреснителен семинар на ФИС, за технически делегати по ски алпийски дисциплини

Елитът в ските идва за Световната купа в Банско

Днес в София се проведе първата пресконференция посветена на Световната купа и старта на новия състезателен сезон на БФСки.

генерални спонсори

партньори