С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Сноуборд 26.02.2019

Радо Янков е осми за малката купа на ПСЛ след стартовете в Китай

Водещият български състезател в сноуборда, Радослав Янков заема осмо място в класирането за Световната купа в паралелния слалом, след стартовете в Китай (където зае 13-о място на ПСЛ и 14-о на ПГС). Янков, който започна сезона с тежка контузия на ръката има 850 т., а същия брой има и седмият, Бени Карл (Ав). Лидер е Андрей Соболев (Рус) с 1810 т., пред Дарио Кавиезел (Швейц) - 1780 т. и Дмитри Логинов (Рус) - 1310 т. В генералното класиране в паралелните дисциплини, Янков е 22-и с 1336,10 т. Води Роланд Фишналер (Ит) с 3610 т. Следващите стартове за Световната купа са в Скьол (Швейц) на 9 март - паралелен гигантски слалом. Финалите по традиция са във Винтерберг (Гер) на 23-24 март.
"Благодаря на всички, които ме подкрепяте непрестанно без значение дали съм сред първите или не, написа Радо в страницата на своя фен клуб след стартовете в Китай. #БългаритеМожем!

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

Сноуборд 16.08.2019

Радо Янков с ползотворен лагер на Белмекен

Носителят на Световната купа в сноуборда за 2016-а, Радослав Янков приключи едноседмичния си лагер на Високопланинската база Белмекен.

Алпийците тренират с настроение на Саас-Фе

Водещите български скиори започнаха подготвителния си лагер на сняг на глетчера Саас-Фе (Швейцария).

Сноуборд 12.07.2019

БФСки организира треньорски семинар за кондиционна подготовка по Сноуборд

На 15-16.07.2019г. БФСки ще проведе треньорски семинар за кондиционна подготовка по Сноуборд. В семинара ще се включат всички клубни треньори от страната, както и част от треньорите по Freestyle Ski

генерални спонсори

партньори