С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Витоша приема държавното първенство по ски на младите алпийци

Днес на Витоша стартира държавното първенство по ски алпийски дисциплини при момичетата и момчетата младша и старша възраст (до 14 и до 16 години). Организатори са "Витоша ски" АД и БФСки. В днешния ден се проведе гигантският слалом. Победителка при момичетата младша възраст, до 14 г е Бояна Радева ("Юлен" - на снимката). Среброто остана за нейната съотборничка Стефани Вълева, а бронзът за Кристина Георгиева ("Боровец"). При момчетата в тази възраст, титлата е за Марко Семерджиев ("Пампорово"), пред Иван Кузманов ("Юлен") и Димитър Грибачев ("Пампорово"). Първи при момчетата до 16 години е Костадин Каферинов ("Юлен"), пред Иван Главчев ("Юлен") и Стефан Ярловски ("Боровец"). Във възрастовата група до 16 при момичетата, златото спечели Анна Москова ("Грийн роуд"), пред Лиляна Питова ("Банско") и Кристина Милова ("Пампорово"). Участие в отлично организираното, въпреки топлото време състезание, взеха 75 таланти от цяла България. Пълните резултати може да откриете на сайта www.bfski.com. На 20-и март на писта "Витошко лале" ще се проведе и слалома, който ще е на осветление.

Днес от 19 часа на писта "Витошко лале", на осветление ще се проведе бенефисът на най-добрата ни алпийка в последните 15 години, Мария Киркова. Участие в него ще вземат най-добрите ни състезатели в момента, а също така и алпийци от близкото минало.

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

Нов силен резултат за Алберт в Световната купа

Ново силно представяне в Световната купа по ски направи днес асът ни Алберт Попов.

Страхотен Алберт във Флахау и 16-о място за Световната купа

Алберт Попов направи уникално състезание на слалома за Световната купа във Флахау днес.

Нови победи в Банско за Калин и Юлия Златкови

Нови победи постигнаха в слаломите за купа „Юлен“ националите Калин и Юлия Златкови.

генерални спонсори
партньори