С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БФСки организира треньорски семинар за кондиционна подготовка по Сноуборд

На 15-16.07.2019г. БФСки ще проведе треньорски семинар за кондиционна подготовка по Сноуборд. В семинара ще се включат всички клубни треньори от страната, както и част от треньорите по Freestyle Ski.

Водещ на семинара ще бъде кондиционният треньор на Радослав Янков - Юлиян Карабиберов. Самият Янков, който е носител на един голям и един малък кристален глобус, ще демонстрира упражнения, подбрани специално за предстоящото събитие.
По време на треньорското обучение ще бъдат представени и разяснени  също и тестовете за физическа подготовка, които подрастващите състезатели по сноуборд ще трябва да преборят през есента.

Семинарът ще се проведе в Професионалния колеж по спорт “Био Фит” в JK Fitness and Wellness complex, намиращ се в непосредствена близост до офиса на БФСКи на бул. България, от 9:00 до 13:00ч.

БФСки

Нови титли за Пешков и Недялкова от лятното Държавно първенство

Даниел Пешков (Банско) и Калина Недялкова (Александър Логистик) спечелиха днес нови титли от лятното Държавно първенство по ски бягане с ролкови ски в Кръстава/Юндола, организирано от БФСки.

Пешков и Недялкова с титли от първия ден на лятното ДП

Даниел Пешков (Банско) и Калина Недялкова (Александър Логистик) спечелиха първите титли от лятното държавно първенство по ски бягане с ролкови ски Юндола/Кръстава

Даниел Пешков спечели и втория старт за Купа „Сапарева баня“

Националът по ски бягане Даниел Пешков спечели и втория старт с ролкови ски за Купа „Сапарева баня“

генерални спонсори
партньори