С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Завърши лятното държавно по ски бягане

Държавното лятно първенство по ски бягане (ролери) за всички възрасти приключи днес с дисциплината крос на Юндола-Белмекен. Организатор е БФСки с подкрепата на ММС и БСТ. 139 състезатели от Полша, България, Русия и Латвия стартираха днес. Титлата при мъжете на 7,5 км спечели Тодор Малчов (Банско) с 14:15,4 мин. Втори е шампионът от първите две дисциплини, Симеон Деянов (Узана 2007) с 24:40,6 мин. Бронзът е за Никола Калистрин (Банско) с 24:54,9 мин. Най-добро време от чуждестранните състезатели даде Матеуш Чованиак (Пол) - 23:52,9 мин. При жените, титлата на 5 км спечели Андреа Дяксова (Александър Логистик) с 17:08,8 мин. Лидия Нанова (Атлас) е втора с 18:26,2 мин, а трета е Дева-Мария Драгиева (Ком) с 18:45,2 мин. Водещото време от чуждестранните състезателки е на Екатерина Осичкина (Рус) - 14:45,5 мин. Пълните резултати може да видите на www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори