С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Банско с първа инспекция за световното първенство

Екип на Международната федерация по ски направи първа инспекция на Банско във връзка с домакинството на Световното първенство за младежи и девойки през 2021 г.
Рейс директорите от ФИС, Вим Росел и Жорди Пуйол, заедно с зам.председателя на организационния комитет, Георги Бобев и екипи на домакините от БФСки и Юлен, както и представители на Инфронтспорт разгледаха ски зоната и всички възможности за цялостната организация на шампионата. Надпреварата при младите таланти в ските ще се проведе от 1 до 11 март 2021 г., непосредствено след Световната купа за мъже в края на февруари. От ФИС останаха много доволни от видяното - подготовката на курота за новия ски сезон и на световната купа при жените, която ще се проведе на 25-26 януари 2020. Следващата инспекция за Световното първенство ще е в края на март 2020.

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

Сноуборд 20.11.2019

Последен треноровъчен лагер на Радо Янков преди първата СК

Радо в момента е в Швеция, където води подоготвката си съвместно с Германския отбор.

Ски скок 20.10.2019

21 деца стартираха във второто издание на купа "Витоша ски" по ски скок в Самоков

Самоков бе домакин на второто издание на купа "Витоша ски". Топлото есенно време и отличната организация допринесоха за чудесното настроение.

Националите тренират с австрийци и словенци

Ползотворни тренировки проведоха националите на глетчера Хинтертукс.

генерални спонсори

партньори