С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Банско с първа инспекция за световното първенство

Екип на Международната федерация по ски направи първа инспекция на Банско във връзка с домакинството на Световното първенство за младежи и девойки през 2021 г.
Рейс директорите от ФИС, Вим Росел и Жорди Пуйол, заедно с зам.председателя на организационния комитет, Георги Бобев и екипи на домакините от БФСки и Юлен, както и представители на Инфронтспорт разгледаха ски зоната и всички възможности за цялостната организация на шампионата. Надпреварата при младите таланти в ските ще се проведе от 1 до 11 март 2021 г., непосредствено след Световната купа за мъже в края на февруари. От ФИС останаха много доволни от видяното - подготовката на курота за новия ски сезон и на световната купа при жените, която ще се проведе на 25-26 януари 2020. Следващата инспекция за Световното първенство ще е в края на март 2020.

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

Home office организация на работа за служителите на Българската федерация по ски

В съответствие с наложените ограничения и препоръки за възпиране разпространението на COVID-19 Българска федерация по ски преминава към HOME OFFICE организация на работа. По обективни причини оставащите прояви от Държавния спортен календар на БФСки няма да бъдат проведени. При възможност, отменените Държавни първенства за 2020г. ще бъдат проведени през месец декември.

Сноуборд 09.03.2020

60 сноубордисти участваха в Държавното първенство по Биг Еър

Осогово бе домакин на Държавното първенство по сноуборд в дисциплината Биг Еър.

Ева Вукадинова е 22-а в алпийската комбинация на Световното в Нарвик

Националката по ски, Ева Вукадинова зае 22-о място днес в алпийската комбинация от Световното за младежи и девойки до 21 г., в Нарвик (Нор).

генерални спонсори

партньори