С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Талантите в сноуборда се подготвят в Литва

Осем деца от клубовете “Мотен”, “Амер Спортс”, “Бороборд”, “Спорт Екстрийм”, “ОТП" и “Юлен” водят своя първи подготвителен снежен лагер (7-14 декември), благодарение ММС и БФСки.
Треньорите отговорни за лагера са Васил Милчев (Амер Спортс), Георги Полежанов (Юлен) и Христо Ахтаподов (Бороборд) - това са именно трите треньора, подпомогнати от Федерацията по Ски и ММС в една добра инициатива - развитие на сноуборд спорта в България.
Децата са във възрастова група U13 и U15, като имат възможност да тренират двуразово в снежните закрити съоръжения и практикуват всички дисциплини - слалом, фрийстайл и елементи от бордъркрос-а. Младите надежди имат възможност да бъдат част от този лагер, благодарение на техните спортни постижения в ДСК през изминалия сезон, както и физическите тестове, които Направление “Сноуборд” организира всяка есен.
Пожелаваме на младите състезатели успешен и ползотворен сезон и никога да не спират да преследват мечтите си и да се вихрят по снежните върхове!
Това са талантливите имена в детския сноуборд, които се включиха в лагера:
Георги Караджинов (ОТП)
Яна Попова (Бороборд)
Иван Иванов (Мотен)
Кристиян Крумов (Бороборд)
Яница Иванова (Юлен)
Теодора Петкова (Мотен)
Йорданка Андонова (Амер Спортс)
Албена Шишманова (Спорт Екстрийм)

Направление "Сноуборд и Фристайл ски"

БФСки организира треньорски семинар по ски алпийски дисциплини

Българска федерация по ски, съвместно със Сдружение "Български професионални ски инструктори" организира спортно-методически семинар по актуални проблеми в алпийските дисциплини. Семинарът ще се проведе в Банско  на 27-28.12.2023г.

Зографски вече е 18-ти за Световната купа

Владимир Зографски вече заема 18-то място в генералното класиране за Световната купа по ски скок след първите 4 старта.

Влади Зографски е в топ 15 на Световната купа в Лилехамер

Силните изяви на Владимир Зографски в Световната купа по ски продължават.

генерални спонсори
партньори