С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Иво Борисов: Алберт има още резерви

Предоволен съм от резултата на Алберт от слалома във Вал Д'Изер, коментира Иво Борисов, личен треньор на българския скиор. Алпиецът ни зае 12-о място в слалома за Световната купа във френския курорт. За Попов това е третото му най-добро класиране в СК и първо за новия сезон.
"Знам какво може Алберт на тренировки и съм сигурен, че и в състезанията може да покаже много повече през януари, когато са основните слаломи за Световната купа. В първия манш той бе една идея по-сигурен, а във втория вече бе по-освободен и кара както всички го познаваме", коментира още Борисов. - Сега сме вече във Пфелдерс и заледяваме трасе, на което да тренираме до стартовете в Алта Бадия (22-23 декември). Ще направим няколко тренировки за паралелен гигантски слалом, защото Алберт може да участва в Алта Бадия в тази дисциплина".

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

Нов силен резултат за Алберт в Световната купа

Ново силно представяне в Световната купа по ски направи днес асът ни Алберт Попов.

Страхотен Алберт във Флахау и 16-о място за Световната купа

Алберт Попов направи уникално състезание на слалома за Световната купа във Флахау днес.

Нови победи в Банско за Калин и Юлия Златкови

Нови победи постигнаха в слаломите за купа „Юлен“ националите Калин и Юлия Златкови.

генерални спонсори
партньори