С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Калин Златков с две победи за купа "Бороспорт"

Националът Калин Златков (Юлен) спечели и двата слалома за купа "Бороспорт" от календара на ФИС, проведени днес на писта "Мартинови Бараки 4", в най-стария ни зимен курорт. В първия, Калин изпревари Йоанис Приос (Гър) с 1,66 сек. Трети, на 3,57 сек е Константин Стоилов (Грийн роуд). Във втория слалом, Златков остави на второто място Леонидас Каравасили (Вбр) на 1,26 сек, а трети на 1,78 сек е Йонис Приос. При жените, в първия слалом победи Лойс Джаксън (Вбр), а Ева Вукадинова (Бороспор) остана втора на 0,53 сек. Във втория, победата бе за Мария-Елени Циоволу (Гър). Вукадинова е трета на 0,17 сек. Участие взеха общо 60 състезатели от 8 държави.
Специален гост на състезанията бе и най-успешният български скиор Петър Попангелов, който днес празнува 61-ия си рожденен ден. Пепи се включи и в награждаването на призьорите, заедно с Георги Бобев, вицепрезидент на БФСки, Георги Кочов, изпълнителен директор на "Бороспорт" и Румен Стоичков, председател на СК "Боровец". Пълните резултати са на сайта www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

Нов силен резултат за Алберт в Световната купа

Ново силно представяне в Световната купа по ски направи днес асът ни Алберт Попов.

Страхотен Алберт във Флахау и 16-о място за Световната купа

Алберт Попов направи уникално състезание на слалома за Световната купа във Флахау днес.

Нови победи в Банско за Калин и Юлия Златкови

Нови победи постигнаха в слаломите за купа „Юлен“ националите Калин и Юлия Златкови.

генерални спонсори
партньори