С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Калин Златков с две победи за купа "Бороспорт"

Националът Калин Златков (Юлен) спечели и двата слалома за купа "Бороспорт" от календара на ФИС, проведени днес на писта "Мартинови Бараки 4", в най-стария ни зимен курорт. В първия, Калин изпревари Йоанис Приос (Гър) с 1,66 сек. Трети, на 3,57 сек е Константин Стоилов (Грийн роуд). Във втория слалом, Златков остави на второто място Леонидас Каравасили (Вбр) на 1,26 сек, а трети на 1,78 сек е Йонис Приос. При жените, в първия слалом победи Лойс Джаксън (Вбр), а Ева Вукадинова (Бороспор) остана втора на 0,53 сек. Във втория, победата бе за Мария-Елени Циоволу (Гър). Вукадинова е трета на 0,17 сек. Участие взеха общо 60 състезатели от 8 държави.
Специален гост на състезанията бе и най-успешният български скиор Петър Попангелов, който днес празнува 61-ия си рожденен ден. Пепи се включи и в награждаването на призьорите, заедно с Георги Бобев, вицепрезидент на БФСки, Георги Кочов, изпълнителен директор на "Бороспорт" и Румен Стоичков, председател на СК "Боровец". Пълните резултати са на сайта www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

Алпийците закриха сезона с два супергигантски слалома в Банско

Сезонът в алпийските ски бе закрит днес със състезания в Банско по супергигантски слалом (държавно първенство и купа „Капи“) за момичета и момчета, младша и старша възраст (до 14 и до 16 г).

Ясни са шампионите в паралелния гигантски слалом за купа „Капи“

Днес в ски зона Банско се проведоха първите стартове от детските състезания в алпийските ски за купа „Капи“, които се организират от СК „Юлен“

Малките скиори с нов празник на Банско

Слънчево време, отлични условия за ски и много емоции имаше и днес за най-малките скиори в Банско.

генерални спонсори
партньори