С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Калин Златков с две победи за купа "Бороспорт"

Националът Калин Златков (Юлен) спечели и двата слалома за купа "Бороспорт" от календара на ФИС, проведени днес на писта "Мартинови Бараки 4", в най-стария ни зимен курорт. В първия, Калин изпревари Йоанис Приос (Гър) с 1,66 сек. Трети, на 3,57 сек е Константин Стоилов (Грийн роуд). Във втория слалом, Златков остави на второто място Леонидас Каравасили (Вбр) на 1,26 сек, а трети на 1,78 сек е Йонис Приос. При жените, в първия слалом победи Лойс Джаксън (Вбр), а Ева Вукадинова (Бороспор) остана втора на 0,53 сек. Във втория, победата бе за Мария-Елени Циоволу (Гър). Вукадинова е трета на 0,17 сек. Участие взеха общо 60 състезатели от 8 държави.
Специален гост на състезанията бе и най-успешният български скиор Петър Попангелов, който днес празнува 61-ия си рожденен ден. Пепи се включи и в награждаването на призьорите, заедно с Георги Бобев, вицепрезидент на БФСки, Георги Кочов, изпълнителен директор на "Бороспорт" и Румен Стоичков, председател на СК "Боровец". Пълните резултати са на сайта www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

Националите по ски се включиха в старта на летния сезон в Банско

Националите по ски, начело с Алберт Попов се включиха в старта на летния сезон в Банско.

Home office организация на работа за служителите на Българската федерация по ски

В съответствие с наложените ограничения и препоръки за възпиране разпространението на COVID-19 Българска федерация по ски преминава към HOME OFFICE организация на работа. По обективни причини оставащите прояви от Държавния спортен календар на БФСки няма да бъдат проведени. При възможност, отменените Държавни първенства за 2020г. ще бъдат проведени през месец декември.

Сноуборд 09.03.2020

60 сноубордисти участваха в Държавното първенство по Биг Еър

Осогово бе домакин на Държавното първенство по сноуборд в дисциплината Биг Еър.

генерални спонсори

партньори