С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Калин Златков с две победи за купа "Бороспорт"

Националът Калин Златков (Юлен) спечели и двата слалома за купа "Бороспорт" от календара на ФИС, проведени днес на писта "Мартинови Бараки 4", в най-стария ни зимен курорт. В първия, Калин изпревари Йоанис Приос (Гър) с 1,66 сек. Трети, на 3,57 сек е Константин Стоилов (Грийн роуд). Във втория слалом, Златков остави на второто място Леонидас Каравасили (Вбр) на 1,26 сек, а трети на 1,78 сек е Йонис Приос. При жените, в първия слалом победи Лойс Джаксън (Вбр), а Ева Вукадинова (Бороспор) остана втора на 0,53 сек. Във втория, победата бе за Мария-Елени Циоволу (Гър). Вукадинова е трета на 0,17 сек. Участие взеха общо 60 състезатели от 8 държави.
Специален гост на състезанията бе и най-успешният български скиор Петър Попангелов, който днес празнува 61-ия си рожденен ден. Пепи се включи и в награждаването на призьорите, заедно с Георги Бобев, вицепрезидент на БФСки, Георги Кочов, изпълнителен директор на "Бороспорт" и Румен Стоичков, председател на СК "Боровец". Пълните резултати са на сайта www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

Ски скок 08.02.2020

Влади Зографски с рекорд за сезона

Владимир Зографски зае днес 16-о място в старта за Световната купа във Велинген (Гер)

Успешно приключи обучението по ски бягане на децата от Троян

В 12-ото си издание в проекта "Научи се да караш ски" успешно бяха обучени още 50 ученици от Троян на ски бягане.

Калин Златков с две победи за купа "Бороспорт"

Националът Калин Златков (Юлен) спечели и двата слалома за купа "Бороспорт" от календара на ФИС, проведени днес на писта "Мартинови Бараки 4"

генерални спонсори

партньори