С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Влади Зографски с рекорд за сезона

Най-добрият ни ски скачач, Владимир Зографски зае днес 16-о място в старта за Световната купа във Велинген (Гер). Самоковецът постигна в двата си опита 131,5 м и 137 м. за които получи 231 т. Във втория опит, Влади постигна осми резултат от всички. Победител с 266,4 т (139,5 м и 138,2 м) е Щефан Лейхе (Гер). Утре сутринта има още един старт. Досега през сезона, най-добрият резултат на Влади бе 22-ото му място в Титисе-Нойщад (Гер). В класирането за СК Зографски е 40-и с 35 т.

Пл. Вълков, пресаташе БФСки

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори