С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

133 състезатели стартираха в Държавното лятно първенство по ски бягане

Държавното лятно първенство по ски бягане с ролкови кънки стартира днес на Юндола-Белмекен. Организатор е Българска федерация по ски, като първенството ще продължи до 12 септември. Ръководител на състезанието е Милуш Иванчев. Участие взимат 133 състезатели от 9 клуба. При мъжете в класическия стил – изкачване на 9 км първи е Симеон Деянов (Узана 2007) с време 21:59,4 мин. Втори е Станимир Беломъжев (Амбарица Ски) с 22:56,0 мин, а трети Тодор Малчов (Александър Логистик) с 23:17,5 мин. При жените на 5 км титлата е за Нанси Окоро (Александър Логистик) с 13:53,6 ми. Среброто е за Калина Недялкова (Александър Логистик) с 14:23,1 мин, а трета е Дева-Мария Драгиева (Ком) с 16:17,0 мин. Призьорите при мъжете бяха наградени от Георги Бобев (на снимката), вицепрезидент на БФСки. Иван Тодоров, член на УС на БФСки награди жените. Всички резултати може да видите на сайта www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Владимир Зографски с първи точки от лятната верига Гран при

Владимир Зографски спечели днес първите си точки от лятната верига за Гран при.

Владимир Зографски открива сезона с новия си треньорски щаб

Владимир Зографски започва на 23 юли (събота) състезателния си сезон във Висла с нов треньорски екип.

ФИС инспектира Банско за Световната купа по сноуборд

Директорът на Световната купа по алпийски сноуборд, Уве Байер направи днес инспекция на Банско за предстоящата през януари 2023 г Световна купа.

генерални спонсори
партньори