С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Завърши Държавното лятно първенство по ски бягане

Завърши държавното лятно първенство по ски бягане, което се проведе в три дни на Юндола-Белмекен. Организатор е Българска федерация ски, а ръководител на състезанието бе Милуш Иванчев. Днес, в последния ден се проведе и дисциплината крос. При мъжете титлата е за Симеон Деянов (Узана 2007). За втората си титла от шампионата, той пробяга дистанцията от 7,5 км за 26:26,7 мин. Среброто остана за Тодор Малчов (Александър Логистик) с 27:23,6 мин. Бронзът е за Станимир Беломъжев (Амбарица Ски) с 27:49,6 мин. Първа при жените на 5 км е Дева-Мария Драгиева (Ком) с 21:45,1 мин. Втора е Калина Недялкова (Александър Логистик) с 23:55,3 мин, а трета е Ванеса Емилова (НСА) с 27:17,4 мин. Участие в първенството взеха 133 състезатели от 9 клуба. Всички резултати може да намерите на www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Владимир Зографски с първи точки от лятната верига Гран при

Владимир Зографски спечели днес първите си точки от лятната верига за Гран при.

Владимир Зографски открива сезона с новия си треньорски щаб

Владимир Зографски започва на 23 юли (събота) състезателния си сезон във Висла с нов треньорски екип.

ФИС инспектира Банско за Световната купа по сноуборд

Директорът на Световната купа по алпийски сноуборд, Уве Байер направи днес инспекция на Банско за предстоящата през януари 2023 г Световна купа.

генерални спонсори
партньори