С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Малчов и Недялкова са №1 на Купа „Велинград“

Тодор Малчов (Александър Логистик) и съотборничката му Калина Недялкова спечелиха първите места при мъжете и жените от състезанието с ролкови ски за Купа „Велинград“. Организатори на състезанието са БФСки, ски клуб „Атлас“ и Община Велинград. В масовия старт на 7,5 км, Малчов постигна време от 18:00,9 мин. Втори с 20:33,4 мин остана Божидар Димитров (Рилски скиор), а трети е Димитър Петров (Атлас) с 21:23,2 мин. При жените на 5 км Недялкова е първа с 14:23,3 мин. Втора е нейната съотборничка Александра-Ан Влахова с 15:49,3 мин, а трета е Емили Виденова (Рилски скиор) със 17:19,8 мин. Във всички възрастови групи участваха 64 състезатели от цялата страна. Призьорите бяха наградени от Исмаил Моллов, зам.кмет на Велинград отговарящ за спорт, култура, образование и Невена Шуманова - Главен специалист Община Велинград. За отличната организация на състезанието помогна и полицията на Велинград, която обезопаси трасето за състезателите.

Пълните резултати може да намерите на www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Владимир Зографски с първи точки от лятната верига Гран при

Владимир Зографски спечели днес първите си точки от лятната верига за Гран при.

Владимир Зографски открива сезона с новия си треньорски щаб

Владимир Зографски започва на 23 юли (събота) състезателния си сезон във Висла с нов треньорски екип.

ФИС инспектира Банско за Световната купа по сноуборд

Директорът на Световната купа по алпийски сноуборд, Уве Байер направи днес инспекция на Банско за предстоящата през януари 2023 г Световна купа.

генерални спонсори
партньори