С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Симеон Деянов откри сезона в ски бягането

Националът по ски бягане, Симеон Деянов откри сезон 2020-2021 с участието в състезания на ФИС 20-21.11.2020г. в Бруксваларна (Швеция). Поради продължаващата пандемия Covid-19 и желанието за безопасна среда, организаторите на ФИС състезанието в Швеция въведоха квота за участие до 75 мъже и 50 жени. За наша радост в тази квота попадна и Симеон Деянов, състезателят по ски бягане на СК „Узана 2007“, който живее и тренира в Оре, Швеция. Днес той стартира на 15 км класически стил и се класира на 46-то място с време 45:50,2. На 21 ноември ще се проведе състезанието спринт 1.4 км. в класически стил. На 22-и ноември Деянов ще стартира на 15 км, св. стил. Ако отпаднат ограниченията за пътуване до Италия, по програма, следващата седмица Деянов трябва да се присъедини към юношеския ни национален отбор, които от 1 ноември е на ранна снежна подготовка в Ливиньо (Ит).

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Владимир Зографски с първи точки от лятната верига Гран при

Владимир Зографски спечели днес първите си точки от лятната верига за Гран при.

Владимир Зографски открива сезона с новия си треньорски щаб

Владимир Зографски започва на 23 юли (събота) състезателния си сезон във Висла с нов треньорски екип.

ФИС инспектира Банско за Световната купа по сноуборд

Директорът на Световната купа по алпийски сноуборд, Уве Байер направи днес инспекция на Банско за предстоящата през януари 2023 г Световна купа.

генерални спонсори
партньори