С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Страхотен Алберт във Флахау и 16-о място за Световната купа

Алберт Попов направи уникално състезание на слалома за Световната купа във Флахау днес и показа на цял свят, че мястото му е сред най-добрите в дисциплината. Звездата ни в ските зае 16-о място и взе първите си точки за сезона. Аби бе 27-и след първия манш, но във втория даде седмо време и така се изстреля до 16-ата позиция в крайното класиране и спечели 15 точки за СК. С тях той вече е 34-и в генералното подреждане за малката купа. След него във Флахау останаха големите звезди Хенрик Кристоферсен и Михаел Мат.
"16то място във Флахау-Австрия - Благодаря на страхотния екип, с който дълго време се борехме да покажем това, което можем и за което сме работили в последната година! Силно вярвам, че това е само началото", написа в страницата си във Фейсбук Алберт Попов

Победата днес, на писта "Херман Майер", взе Мануел Фелер (Ав). Втори на 0,43 сек остана лидерът от първия манш Клеман Ноел (Фр). Трети на 0,70 сек е Марко Шварц (Ав). За Фелер това бе първи успех за СК. Утре е вторият слалом във Флахау, който ще бъде излъчен по Евроспорт 1 от 11,30 и 14,45 ч.

 

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

Кристиан Георгиев взе титлата и в паралелния слалом

Кристиан Георгиев (Юлен) взе златото и в паралелния слалом

генерални спонсори
партньори