С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Камен Златков спечели слалома в Кронплац

Националът ни в алпийските ски, Камен Златков (първият от дясно на ляво) спечели слалома за ФИС, който се проведе днес в Кронплац (Ит). Асът ни даде общо време от двата манша от 1:24,61 мин. Втори на 0,48 сек е Яко Тапанайнен (Финл), а трети на 1,24 сек е Ейнери Гарай (Исп) на 1,24 сек. Успешното българско представяне се допълни от шестото място на братът на Камен, Калин. Третият ни участник днес, Константин Стоилов не завърши първия манш. 

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Алберт Попов: Скоро ще стигна и до подиум в Световната купа

Алберт Попов е сигурен, че много скоро ще дойде моментът, в който той ще се качи на почетната стълбичка в старт за Световната купа.

Алпийците закриха сезона с два супергигантски слалома в Банско

Сезонът в алпийските ски бе закрит днес със състезания в Банско по супергигантски слалом (държавно първенство и купа „Капи“) за момичета и момчета, младша и старша възраст (до 14 и до 16 г).

Ясни са шампионите в паралелния гигантски слалом за купа „Капи“

Днес в ски зона Банско се проведоха първите стартове от детските състезания в алпийските ски за купа „Капи“, които се организират от СК „Юлен“

генерални спонсори
партньори