С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Нова победа за Камен Златков на гигантски слалом в Италия

Камен Златков продължи и днес с победите в гигантския слалом от календара на ФИС. Вчера националът ни спечели старта в Кронплац (Ит), и днес пак там, отново е първи. Златков завърши с време 2:17,62 мин. Втори на 0,10 е Уили Фейсей (Нзл), а трети на 0,40 сек е Джак Боуерс (САЩ). Преди тези две победи, Камен спечели и слалома за ФИС в Кронплац.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Алберт Попов: Скоро ще стигна и до подиум в Световната купа

Алберт Попов е сигурен, че много скоро ще дойде моментът, в който той ще се качи на почетната стълбичка в старт за Световната купа.

Алпийците закриха сезона с два супергигантски слалома в Банско

Сезонът в алпийските ски бе закрит днес със състезания в Банско по супергигантски слалом (държавно първенство и купа „Капи“) за момичета и момчета, младша и старша възраст (до 14 и до 16 г).

Ясни са шампионите в паралелния гигантски слалом за купа „Капи“

Днес в ски зона Банско се проведоха първите стартове от детските състезания в алпийските ски за купа „Капи“, които се организират от СК „Юлен“

генерални спонсори
партньори