С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Камен Златков с четвърта поредна победа в Италия

Четвърти пореден успех, в стартовете за ФИС в Италия, постигна днес Камен Златков. Националът в алпийските ски спечели и слалома в Кронплац. За първото място той даде време от 1:22,71 мин. След него, на 0,95 сек втори е Хаук МакАдам (Нзл), а трети на 1,08 сек е Джак Бароус (САЩ). Участие взеха 62-а състезатели, а до финала достигнаха 47. Преди този успех, Камен спечели един слалом и два гигантски слалома в Италия и то в рамките на 4 дни.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Алберт Попов: Скоро ще стигна и до подиум в Световната купа

Алберт Попов е сигурен, че много скоро ще дойде моментът, в който той ще се качи на почетната стълбичка в старт за Световната купа.

Алпийците закриха сезона с два супергигантски слалома в Банско

Сезонът в алпийските ски бе закрит днес със състезания в Банско по супергигантски слалом (държавно първенство и купа „Капи“) за момичета и момчета, младша и старша възраст (до 14 и до 16 г).

Ясни са шампионите в паралелния гигантски слалом за купа „Капи“

Днес в ски зона Банско се проведоха първите стартове от детските състезания в алпийските ски за купа „Капи“, които се организират от СК „Юлен“

генерални спонсори
партньори