С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Алберт Попов с изравнен рекорд в Шладминг

Най-добрият ни скиор, Алберт Попов постигна нов връх в представянето си през новия сезон. Нощният слалом в Шладминг отново зарадва Аби и хилядите му фенове в България. На пистата „Планай“, с девето време в първия манш и общо шесто след втория, Попов изравни най-доброто си класиране в световната купа от 2019-а. Победата тази вечер бе за Марко Шварц (Ав), който стана първият алпиец с две победи в слалома през сезона. Със спечелените 40 т, Алберт вече има 71 (спечелени от 3 състезания) и е 24-и за малката купа в слалома. Следващите слаломи за СК за Аби са на 30 и 31 януари в Шамони (Фр).

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Алберт Попов: Скоро ще стигна и до подиум в Световната купа

Алберт Попов е сигурен, че много скоро ще дойде моментът, в който той ще се качи на почетната стълбичка в старт за Световната купа.

Алпийците закриха сезона с два супергигантски слалома в Банско

Сезонът в алпийските ски бе закрит днес със състезания в Банско по супергигантски слалом (държавно първенство и купа „Капи“) за момичета и момчета, младша и старша възраст (до 14 и до 16 г).

Ясни са шампионите в паралелния гигантски слалом за купа „Капи“

Днес в ски зона Банско се проведоха първите стартове от детските състезания в алпийските ски за купа „Капи“, които се организират от СК „Юлен“

генерални спонсори
партньори