С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Победа за Камен Златков на слалома в Словения

Националът ни в алпийските ски, Камен Златков спечели първия слалом за ФИС проведен днес в Рогла (Слвн). Той изпревари с 0,53 сек Рихард Лейтбег, Ав. Трети, на 0,89 сек е Фредерик Норис, Гер. Калин Златков е 12-и на 1,83 сек. Във втория слалом, проведен отново в Рогла днес, Камен бе четвърти след първия манш, но не завърши втория. Калин зае 11-о място.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Алберт Попов: Скоро ще стигна и до подиум в Световната купа

Алберт Попов е сигурен, че много скоро ще дойде моментът, в който той ще се качи на почетната стълбичка в старт за Световната купа.

Алпийците закриха сезона с два супергигантски слалома в Банско

Сезонът в алпийските ски бе закрит днес със състезания в Банско по супергигантски слалом (държавно първенство и купа „Капи“) за момичета и момчета, младша и старша възраст (до 14 и до 16 г).

Ясни са шампионите в паралелния гигантски слалом за купа „Капи“

Днес в ски зона Банско се проведоха първите стартове от детските състезания в алпийските ски за купа „Капи“, които се организират от СК „Юлен“

генерални спонсори
партньори